HATAY / ERZİN - Erzin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Hatay geneli liseler arası ''Bana Umudu Anlat'' isimli kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Hanife Ebrar KILINÇ Hatay 1.si (BİRİNCİSİ) olmuştur.

Ödülünü Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sn. Dr. Nazif YILMAZ'dan almıştır.Öğrencimizi tebrik ediyoruz

May

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması'nda okulumuz 10.sınıf öğrencisi Abdülhamid ZEHİD Bölge 3.sü olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara Tatil dönüşü geleneksel bayramlaşma etkinliğimiz ile ders zilimizi çaldık.

Ara

Haz

May

Mrt

İlçemiz kaymakamı Sn Osman DEMİR öğrencilerimizin yapmış olduğu çizgi izleme robotu hakkında okul müdürü Sn.Ömer KÖSE'den bilgi aldı ve çok değerli bir çalışma olduğunu ve emeği geçen  herkese teşekkür ettiğini söyledi.Ayrıca yapımı devam eden robotik kodlama atölyesi ve müzik atölyesinde incelemelerde bulundu.

Ara

Haz

Kurum Logomuzu Okulumuz Öğrenci ve Öğretmenlerimizin Ortak Çalışmaları İle Tasarlanmıştır.

Logo Açıklaması;

Okulumuz 1993 yılında Eğitim Öğretime Başlamıştır

Turuncu Renk İle gösterilen şekil İlçemiz ile özdeşleşen Turunçgileri,

Minarelerin uç kısımları kalem ucunu anlatmaktadır